Cursus Open Boek 3.0

Meld je aan!

Beschrijving

De cursus “Open Boek” is bestemd voor leerkrachten in het primair onderwijs die de rol van leescoördinator binnen hun school vervullen. De leescoördinator brengt meer eenheid in het leesonderwijs binnen de school, vanuit het perspectief van leesbevordering, leesbeleving en leesinteresse. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten, waarin ook het uitwisselen van ideeën en kennismaken met nieuwe boeken een belangrijke rol speelt. Eindopdracht van de cursus is het maken van een leesmediaplan voor de school, waarin onder meer visie, doelen, een actieplan en jaarprogramma worden vastgelegd.

Geïnteresseerd in deelname aan deze cursus? Vul dan hieronder het aanmeldformulier in!

Cursusdata 2022:
– 19 januari
– 9 februari
– 9 maart
– 6 april
– 18 mei

Groep
– Docenten (primair onderwijs)

Leerdoelen
– Leesbevordering

Type product
– Cursus

Prijs*
– € 450,- per deelnemer inclusief cursusmap en lesboek (5 lessen)

*al onze genoemde prijzen zijn excl. BTW