This is America, Art USA Today

Bezoek met je klas de tentoonstelling This is America, Art USA Today bij Kunsthal KAdE!

In 2020 kiezen de Amerikanen hun nieuwe president. Wordt het weer president Trump of iemand anders? Het is een spannend jaar. Hoe is het eigenlijk om kunstenaar te zijn in het Amerika van vandaag? Daarover gaat de tentoonstelling: This Is America, Art USA Today .Er zijn allerlei kunstwerken te zien die vertellen over gebeurtenissen in Amerika en problemen waar kunstenaars soms tegen aan lopen.

Bij Kunsthal KAdE gaat drie keer per jaar een nieuwe wereld voor je open. Kunstwerken van over de hele wereld komen dan naar Amersfoort. Tijdens de Kinderboekenweek gaan we terug in de tijd en verkennen we ander werelden: bij KAdE ontdek je alles over het Amerika van nu en vroeger!

– Tentoonstellingsbezoek

Thema’s
– Politiek
– Amerika