Schrijversbezoek: Govert Schilling

Een echte schrijver ontmoeten is een bijzondere belevenis en werkt zeer leesbevorderend!
Maanden na het bezoek komen er nog kinderen in de bibliotheek om boeken van die auteur vragen. De schrijversbezoeken vinden in principe plaats in een van onze bibliotheekvestigingen. Zo kan de schrijver meerdere groepen op één dag ontvangen, en kunnen we uw leerlingen voor een zeer gunstige prijs laten kennismaken met de auteur.
Het is natuurlijk te allen tijd mogelijk om een schrijversbezoek exclusief voor uw school/klas te boeken, maar houd dan rekening met hogere kosten.

Schrijver: Govert Schilling
Hoe word ik astronaut?

Droom jij er ook van om astronaut te worden? Om met een raket de ruimte in te gaan, en rond te lopen op de maan of de planeet Mars? Govert Schilling helpt je op weg. samen met astronaut André Kuipers schreef hij er een leuk boek over, speciaal voor de Kinderboekenweek. Govert vertelt waar je als toekomstige astronaut allemaal aan moet voldoen. Welke trainingen je moet volgen. Hoe je je voorbereidt op het leven aan boord van een ruimteschip en een andere planeet. En wat er allemaal nog meer bij komt kijken voordat je klaar bent voor de lancering. De belangrijkste les: geef nooit op! Misschien komt jouw droom later echt uit!

Hoe word ik later astronaut. Govert Schilling helpt je op weg naar aanleiding van het gelijknamige boek

– Bibliotheekvestiging, in overleg

– Donderdag 14 oktober

– € 3,- excl. BTW per leerling

– In overleg, voorkeur opgeven voor tijd kan; we proberen hiermee rekening te houden in de plannen. Geef deze voorkeur aan in het opmerkingenveld.