Schrijversbezoek: Mijke Pelgrim

Een echte schrijver ontmoeten is een bijzonder belevenis en werkt zeer leesbevorderend!
De schrijversbezoeken vinden in principe plaats in één van onze bibliotheekvestigingen. Zo kan de schrijver meerdere groepen op één dag ontvangen, en kunnen we uw leerlingen voor een zeer gunstige prijs laten kennismaken met een auteur. Het is natuurlijk te allen tijde mogelijk om een schrijversbezoek exclusief voor uw school/klas te boeken, maar houd dan rekening met hogere kosten.

Schrijver: Mijke Pelgrim
Een van de verhalen in de verhalenbundel Weet je wat je worden wil..., kerntitel bij de Kinderboekenweek, is van onze eigen Mijke Pelgrim! Naast de boeken voor aanstaande brugklassers over DEX, schreef zij ook de prachtige jongerenroman Dwarsloper.

En dat zij ook docent is, kun je wel merken tijdens haar inspirerende schrijfworkshops. Mijke vindt het geweldig om met kinderen en jongeren over lezen, schrijven en de kracht van verbeelding te praten. En daarna met ze aan de slag te gaan, want schrijven moet je doen!

Een van de verhalen in de verhalenbundel Weet je wat ik worden wil..., kerntitel bij de Kinderboekenweek, is van onze eigen Mijke Pelgrim!

– Schrijven

– Bibliotheekvestiging, in overleg