Lees- en schrijflessen van de schoolschrijver!

Beschrijving

Een periode rond de Kinderboekenweek is een prachtige tijd om in je klas meer aandacht te geven aan lezen en schrijven. Dat kan eenvoudig én vooral leuk met de Schoolschrijver-maand.

Een De Schoolschrijver-maand bestaat uit vier kant-en-klare, inspirerende lessen waarmee je de lees- en schrijfmotivatie van je klas met sprongen vooruit ziet gaan. In zo’n maandprogramma leiden bekende kinderboekenschrijvers je via het digibord en de werkbladen door inspirerende en afwisselende schrijf- en leesopdrachten. Les vier kun je zelfs laten verzorgen door een kinderboekenschrijver live in de klas. Dat wordt een onvergetelijke finale, zeker als je die les regelt rond de Kinderboekenweek!

Er zijn vijf De Schoolschrijver-maanden met verschillende thema’s, geschikt voor groep 5 tot en met 8 en één voor groep 3 en 4. Hier vind je een korte video die laat zien wat de Schoolschrijver-maand doet in een klas. https//youtu.be/NhKeGajWCH4

Hier vind je een overzicht van de maandprogramma’s, de thema’s en de schrijvers die in de lessen zitten. https//www.deschoolschrijver.nl/maandprogrammas/

Een periode rond de Kinderboekenweek is een prachtige tijd om in je klas meer aandacht te geven aan lezen en schrijven. Dat kan eenvoudig én vooral leuk met de Schoolschrijver-maand.

Groep
– Primair onderwijs, groep 3 t/m 8

Groepgrootte
– Hele groep

Locatie
– Op school

Prijs
– Bij afname van 4 groepen (met live schrijver in de klas)

  • Met 4 klassen: van € 995,- nu voor € 635,- (korting € 360,-)
  • Met 5 klassen: van € 1.220,- nu voor € 770,- (korting € 450,-)
  • Met 6 klassen: van € 1.445,- nu voor € 945,- (maximale korting € 500,-)

Bovenstaande zijn de prijzen van de schoolschrijver. De Bibliotheek Eemland geeft deze Kinderboekenweek per school nog een extra korting van € 100,-!

Beschikbaar
– In overleg, voorkeur opgeven voor datum en tijd kan; we proberen hiermee rekening te houden in de plannen. Geef deze voorkeur aan in het opmerkingenveld.