Illustrator: Loes Riphagen

Een echte illustrator ontmoeten is voor kinderen een bijzondere belevenis. De tekeningen kennen de kinderen vaak wel en nu ontmoeten ze de persoon die ze maakt!
De bezoeken vinden in principe plaats in één van onze bibliotheekvestigingen. Zo kan de illustrator meerdere groepen per dag ontvangen, en kunnen we uw leerlingen voor een zeer gunstige prijs laten kennismaken met een illustrator. Het is natuurlijk te allen tijde mogelijk om een bezoek exclusief voor uw school/klas te boeken, maar houd dan rekening met hogere kosten.
Als voorbereiding op het bezoek ontvangt u in september 2021 een korte introductie over deze illustrator met een lesbrief en een aantal boeken (te leen).

Illustrator: Loes Riphagen
Loes Riphagen debuteerde in 2008 met haar boek Slaapkamernachtdieren. Met haar vrolijke en eigenwijze tekeningen valt ze op bij publiek, pers en jury’s. Loes wordt alom geprezen voor haar prachtige illustraties en gevoel voor detail. Haar laatste boeken zijn meervoudig bekroond. Zo is Coco kan het! verkozen tot Prentenboek van het jaar 2021.

Loes vertelt over haar werk en gaat op een creatieve manier met de groep aan de slag.

Leuke creatieve workshop met Loes Riphagen, illustrator van o.a. het boek Coco kan het!

– Dans

– Bibliotheekvestiging, in overleg

– € 3,- excl. BTW per leerling

– In overleg, voorkeur opgeven voor datum en tijd kan; we proberen hiermee rekening te houden in de plannen. Geef deze voorkeur aan in het opmerkingenveld.