Harry de Kat

  Beschrijving

  De ‘Harry de Kat’ leskist biedt groep 1 t/m 3 een leuke, interactieve en vooral laagdrempelige instaples actie > reactie in de vorm van een spel. Gebaseerd op het prentenboek ‘Een huis voor Harry’, leert het spel de kinderen wat de basisstappen van programmeren zijn. In groepjes doorlopen ze verschillende levels, waarbij ze Harry via een doolhof van straatjes naar de vlinder moeten helpen en uiteindelijk…naar huis!

  De leskist bevat uiteraard alle benodigde materialen om zelfstandig in de klas aan de slag te gaan, waaronder een laptop, MakeyMakey en lesbrief met instructies. Het enige wat je zelf moet regelen? Fruit! Bekijk de instructievideo aan de rechterkant voor meer informatie…

  Een leuk actie > reactiespel voor de allerkleinsten, gebaseerd op het prachtige prentenboek ‘Een huis voor Harry’ 

  Groep
  – Primair onderwijs, groep 1
  – Primair onderwijs, groep 2
  – Primair onderwijs, groep 3

  Leerdoelen
  – Computational thinking
  – Leesbevordering

  Type product
  – Leskist

  Tijdsduur
  – 1 a 2 uur

  Prijs*
  – € 25,-

  *al onze genoemde prijzen zijn excl. BTW