Schrijversbezoek: Selma Noort

  Beschrijving

  Selma Noort (Leiden, 1960) is kinderboekenschrijfster en beeldend kunstenaar. In 1979 schreef zij haar eerste boek. Sindsdien heeft ze meer dan 180 kinderboeken geschreven voor kinderen van 3 t/m 18 jaar: voorlees- en literaire jeugdboeken voor uitgeverij Leopold, en een grote varieteit aan boekjes op AVI-niveau en leerboekteksten voor verschillende educatieve uitgeverijen.

  Selma’s boek De zee kwam door de brievenbus (Thea Beckmanprijs en de Vlag en Wimpel) is inmiddels een klassieker. De toegankelijke, klare stijl maakt dat elk kind dit waargebeurde verhaal graag leest. Selma heeft een interactief programma over dit boek voor de groepen 6 t/m 8. Na het bezoek van Selma hebben de kinderen een reëel beeld van een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis.

  Een interactief programma over een belangrijke periode uit de Nederlandse geschiedenis.

  Datum:
  Woensdag 30 september

  Groep
  – Primair onderwijs, groep 6
  – Primair onderwijs, groep 7
  – Primair onderwijs, groep 8

  Type product
  – Schrijversbezoek

  Prijs
  – € 3,- per leerling

  Locatie
  – In overleg