Muziek: Ik ga bij het circus!

Beschrijving

Erik weet nog niet zo goed wat hij wil, maar hij weet wel dat hij bij het circus wil gaan werken. Hij is al druk aan het oefenen op het slappe koord, maar hij valt er steeds af. Au! En voor acrobaat lijkt hij ook niet in de wieg gelegd. Moet jij dan toch maar clown worden of misschien wel dirigent van het orkest? Of kun je ook paard worden?

Een muzikaal avontuur vol zingen, bewegen en muziek maken. De kinderen leren een lied uit het boek Ik weet wat ik worden wil van Erik van Os en Elle van Lieshout. Ze gaan lekker bewegen als acrobaten en paarden en spelen op slaginstrumenten met een echte dirigent.

Een muzikaal avontuur vol zingen, bewegen en muziek make, gebaseerd op het boek Ik weet wat ik worden wil.

Groep
– Primair onderwijs, groep 1
– Primair onderwijs, groep 2

Discipline
– Muziek

Groepgrootte
– Hele groep

Tijdsduur
– 45 minuten

Locatie
– Op school in het speellokaal, wordt geregeld door de school

Prijs
– € 80,- excl. BTW

Beschikbaar
– In overleg, voorkeur opgeven voor datum en tijd kan; we proberen hiermee rekening te houden in de plannen. Geef deze voorkeur aan in het opmerkingenveld.