De Talententester

In alle vestigingen van de bibliotheek kunnen klassen dit circuit komen doen!

Weet jij al wie de Gouden Griffel gewonnen heeft? En wist je dat er een beroep bestaat waarbij je honden- en kattenvoer moet proeven?

We gaan aan de slag met allerlei opdrachten rondom boeken en verschillende talenten. Boekensushi met de bekroonde boeken, een talententest waarbij je boekentips krijgt die bij jouw toekomstdromen passen, een beroepenspeurtocht en spelletjes opdrachten rondom bijzondere klassiekers en de nieuwe boeken over beroepen die deze Kinderboekenweek centraal staan.

Een leuke speurtocht, spelletjes en opdrachten in het thema van de kinderboekenweek!

– Speurtocht

– Vestiging van de Bibliotheek Eemland naar keuze

– € 35,- excl. BTW per groep

– In overleg, voorkeur opgeven voor datum en tijd kan; we proberen hiermee rekening te houden in de plannen. Geef deze voorkeur aan in het opmerkingenveld.