Voorstelling: Romeo en Julia (verteltheater door Niels Brandaan)

  Beschrijving

  Niels Brandaan is een buitengewoon bevlogen verhalenverteller en theatermaker. Een meester in de vertelkunst die voor velen een inspiratiebron is gebleken. Niels verstaat de kunst van het vertellen en de taal van de verbeelding. In zijn voorstellingen smelt hij taal, geluid, spel, muziek, beeld, object en beweging moeiteloos samen  tot een onvergetelijke beleving op de scholen en in de theaters.

  Het beroemdste liefdesverhaal aller tijden door slechts één persoon verteld? Jazeker, dat kan! Met verbluffend gemak sleept Cotterink in deze vertelperformance zijn publiek het verhaal in, van de eeuwenoude vete tussen de families Capulet en Monteque. Dat uiteindelijk Romeo en Julia uit liefde voor elkaar sterven en welke gevolgen dat heeft, zal het publiek indringend merken.

  Deze voorstelling is inclusief lesbrief.

  Romeo en Julia is een interactieve muzikale verteltheatervoorstelling. 

  Data:
  Donderdag 1 oktober 2020
  Vrijdag 2 oktober 2020

  Groep
  – (Primair onderwijs, groep 6)
  – Primair onderwijs, groep 7
  – Primair onderwijs, groep 8

  Type product
  – Voorstelling

  Thema
  – Reizen

  Prijs
  – € 3,50 per leerling

  Locatie
  – ICOON-Theater, De Bibliotheek of op school; tijd en locatie afhankelijk van ontwikkelingen rondom corona.