Voorstelling: Jonathan de Zeemeeuw, door Niels Brandaan Cotterink (verteltheater)

Jonathan Livington Zeemeeuw is een beroemd boek van Richard Bach. Het is een verhaal over jezelf zijn en het ontwikkelen en delen van je talenten.

In deze sprankelende vertelvoorstelling vol humor, vertelt en verbeeldt Niels Brandaan het verhaal van Jonathan de Zeemeeuw. Deze jonge meeuw wil de beste vlieger van de wereld worden. Hij oefent dag en nacht en ontdekt fabelachtige vliegtechnieken. Zijn vader, die aan het hoofd staat van de meeuwenkolonie, stelt zijn prestigieuze vlieggedrag echter niet op prijs. Na een botsing van 560 km per uur met Freek de Zeemeeuw is de maat vol. Jonathan wordt door zijn vader uit de kolonie gezet. Dan begint voor Jonathan een lange eenzame reis rond de wereld. Pas als Jonathan de Blauwe Maanvogel ontmoet, bedenkt hij zich en keert terug naar de groep.

Sprankelende muziekvoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard Bach

– Dans

– De Bibliotheek het Eemhuis