NASA Simulator

  Beschrijving

  Met het educatieve spel Kerbal Space Program nemen we je mee naar het moment dat de eerste mens in 1969 zijn voet op de maan zette. In mum van tijd leer je echte raketten ontwerpen, testen en lanceren. Dit wetenschappelijke spel laat je stap voor stap je hele ruimteschip bouwen: de motor, de vorm, de vleugels, alles kan je zelf kiezen! Lukt het jou ook om je raket naar de maan te brengen en in de voetstappen van astronaut Neil Armstrong te treden? Of kom je niet verder dan het lanceerplatform? Gelukkig heeft het Medialab een echte expert in huis die de leerlingen leert hoe ze, net zoals bij NASA, een raket succesvol in de ruimte krijgen.

  Volg in de voetstappen van astronaut Neil Armstrong door met je zelfgebouwde raket naar de maan te vliegen!

  Groep
  – Primair onderwijs, groep 6
  – Primair onderwijs, groep 7
  – Primair onderwijs, groep 8

  Leerdoelen ‘digitale geletterdheid’
  – Computational thinking
  – Mediawijsheid
  – ICT-basisvaardigheden
  – Informatievaardigheden

  Type product
  – Gastles
  – Groepsbezoek

  Tijdsduur
  – 1 uur

  Prijs*
  – € 75,-

  *al onze genoemde prijzen zijn excl. BTW