Museumbezoek Kunsthal KAdE

Beschrijving

Bezoek met je klas de tentoonstelling van Sadik Kwaish Alfraij & Natasje Kensmil  Worden wat je wil! Met Kunst Kunsthal KAdE

Dit is Ali. Hij woont in Irak, maar het allerliefst zou hij ergens anders zijn. Zijn oom Sadik woont in Nederland. Ali schrijft hem een brief en tekent een boot. “Ik zou willen dat deze boot mij naar jou toe kon brengen” schrijft hij erbij. Sadik is een kunstenaar. Van Ali’s brief maakt hij een kunstwerk en een kinderboek. Zijn kunstwerken over toekomstdromen, reizen, verlangens en herinneringen zijn nu te zien bij Kunsthal KAdE.

Doe mee met een interactieve rondleiding en ontdek alles over de kustwerken van Sadik!

Bezoek de leuke tentoonstelling van Sadik Kwaish Alfraji & Natasja Kensmil.

Groep
– Primair onderwijs, groep 7
– Primair onderwijs, groep 8

Discipline
– Kunst

Groepgrootte
– 15 leerlingen

Datum
– In overleg, mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9:30 – 16:00. Voorkeur opgeven voor datum en tijd kan; we proberen hiermee rekening te houden in de plannen. Geef deze voorkeur aan in het opmerkingenveld.

Locatie
– Kunsthal KAdE in het Eemhuis

Prijs
– € 38,- excl. BTW per groep van 15 leerlingen