Govert Schilling en Tjarko van der Pol: Hadden de Grieken al raketten?

  Beschrijving

  Govert Schilling is wetenschapsjournalist en weet álles over het heelal! Regelmatig kun je hem dan ook zien aanschuiven bij televisieprogramma’s als er weer eens bijzondere ontdekkingen zijn gedaan in de ruimte. En wisten jullie al dat naar deze beroemde Amersfoorter zelfs een planetoïde is vernoemd?

  Vlak voor de Kinderboekenweek verschijnt van Govert Schilling & Tjarko van de Pol (illustrator) het jeugdboek Hadden de Grieken al raketten?

  Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden mensen alleen maar fantaseren over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken!

  Hadden de Grieken al raketten?

  Data:
  Donderdag 8 oktober
  Vrijdag 9 oktober

  Groep
  – Primair onderwijs, groep 5
  – Primair onderwijs, groep 6
  – Primair onderwijs, groep 7
  – Primair onderwijs, groep 8

  Type product
  – Schrijversbezoek

  Thema
  – Ruimtevaart

  Prijs
  – € 3,- per leerling

  Locatie
  – In overleg