Brugklasproof!

Beschrijving

Na de zomervakantie start je nieuwe leven als brugpieper. Ineens ben je de kleinste en is alles nieuw, spannend en zwaar. Dat laatste zelfs letterlijk, met zo’n rugzak vol boeken en huiswerk. Ben jij al Brugklasproof?

Met deze leskist nemen de leerlingen uit groep 8 alvast een kijkje op de “middelbare”. Leren over de brugklas met informatieve boeken en door te kletsen. Ook bevat deze kist Het Brugklasspel, zodat de leerlingen als echte puistjes-/economie-/huiswerksmoes-experts aan hun middelbare schoolavontuur kunnen beginnen!

Tip:
Leuk om dit project te combineren met een schrijversbezoek, bijvoorbeeld van Mijke Pelgrim, de auteur van de boeken over Dex.

De ultieme manier om je klas voor te bereiden op de brugklas!

Groep
– Primair onderwijs, groep 8

Leerdoelen
– Leesbevordering
– Kerndoelen: 4, 9
– Taaldomein Lezen:
* begrijpend lezen
* informatieverwerving
* leesmotivatie

Thema’s:
– Voortgezet Onderwijs
– Puberteit

Type product
– Leskist

Prijs*
– € 35,-

*al onze genoemde prijzen zijn excl. BTW